BeogradLazarevacObrenovacVesti

Šapić predstavio saradnike koji će mu pomagati u vođenju grada

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio je u Starom dvoru svoj tim, kao i oblasti kojima će se svako od njih baviti.

– Zamenica gradonačelnika je Vesna Vidović, kao što znate, i ona će biti zadužena za oblast socijalne i dečje zaštite, kao i za školsko i predškolsko obrazovanje. Novi gradski menadžer je Miroslav Čučković, aktuelni predsednik gradske opštine Obrenovac, a njegova specijalnost biće ravnomeran razvoj grada – rekao je gradonačelnik Šapić na predstavljanju svojih saradnika.

Funkcije pomoćnika gradonačelnika obavljaće Aleksandar Savić, Predrag Lukić i Cvijo Babić. Aleksandar Savić, pomoćnik gradonačelnika, biće zadužen za komunikaciju sa gradskim opštinama i javnin preduzećima. Savić je ranije bio predsednik opštine Voždovac. Predrag Lukić biće zadužen za javni prevoz u Beogradu. Sada je direktor saobraćaja u Lasti, gde radi od 2004. godine. Šapić je rekao da je Lukić prošao sve sektore u Lasti i ima veliko iskustvo. Cvijo Babić radi u JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, kao glavni inženjer za vodovodni sistem. On će se baviti komunalnom delatnošću i komunalnim preduzećima, koje su ključne za funkcionisanje grada.

Gradonačelnik je najavio i da će članovi Gradskog veća biti zaduženi za određene oblasti, te da će zajedno s njim, koji je kako je naveo „prvi među jednakima”, njegovim timom, te sekretarima u Gradskoj upravi i direktorima javnih preduzeća pokušati da postave „zdrav i normalan sistem”.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA