Šašava družina oduševila najmlađe Lazarevčane

U okviru manifestacije „Kulturno leto“, na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac animatori Šašave družine organizovali su kreativne radionice za decu. Mališani su se zabavili u mađioničarskim trikovima, gegovima, zanimljivim koreografijama i sportskim i muzičkim igrama. U sklopu programa održana je i šašava kreativna radionica i iscrtavanje lica specijalnim bojama.

Ove godine četvrtak je u okviru „Kulturnog leta“ rezervisan za najmlađu publiku. Mališani su se družili sa animatorima Šašave družine. Deci se predstavio klovn Šašavko svojim gegovima i pričama nasmejao je sve prisutne koji su uživali u mađioničarskim trikovima. U sklopu programa održana je kreativna radionica i iscrtavanje lica specijalnim bojama.

Animatorska i pozorišna trupa Šašava družina sa svojim predstavama i kreativnim radionicama uspešno nastupa širom Srbije. Njihovo druženje sa lazarevačkom decom biće nastavljeno i sledećeg četvrtka.

Animatorska i pozorišna trupa Šašava družina postoji već osam godina i uspešno nastupa širom Srbije. Šašava družina se bavi animacijom dece prevashodno na rođendanima, proslavama, na javnim nastupima kao i predstavama za decu. Ovi animatori često su gosti na raznim većim manifestacijama kao i na dečijim sajmovima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA