Saznajemo: Pomera se start prvenstva u svim ligama!

Zbog trenutne situacije sa koronavirusom, a prema informacijama koje smo dobili od izvora dobro upućenog u dešavanja unutar Fudbalskog saveza Srbije, sve glasnije se razmišlja o mogućnosti da dođe do odlaganja, odnosno pomeranja starta prvenstva u svim ligama.

Stadion FK Kolubara

Prema tim informacijama, rukovodstvo “srpske kuće fudbala” uveliko razmišlja da nova sezona u Superligi Srbije umesto 1. avgusta, kako je ranije bilo predvidjeno, počne dve nedelje kasnije, dok bi klubovi Prve lige Srbije i četiri grupe srpskoligaškog karavana i neposredno nižih rangova, trku za bodove počeli 1. septembra, a ne 15. avgusta kako je prvobitno bilo planirano.

Stadion Kolubare

Ukoliko se epidemiološka situacija ne bi popravila do starta nove sezone, ne isključuje se ni mogućnost da utakmice budu odigrane sa ograničenim brojem gledalaca, pa čak i bez prisustva navijača na tribinama.

Konačno, svedoci smo da su samo proteklog vikenda mnogi prijateljski mečevi odloženi zbog nemogućnosti da se organizuju na adekvatan način, odnosno po propisanim merama od strane Vlade  Srbije i Kriznog štaba.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA