BarajevoBeogradVesti

Siniša Mali posetio GO Barajevo

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je radove na asfaltiranju puta u naselju Baćevac u opštini Barajevo i poručio okupljenim građanima da taj deo grada više nije zapostavljen kako je bio u proteklih 20 godina.

Mali je istakao da se radi na asfaltiranju veoma važne deonice od 2,5 kilometara koja povezuje naselje Baćevac i Ibarsku magistralu. Trenutno se u Barajevu asfaltira još pet kilometara puta na pet različitih lokacija, dok je u prethodnom periodu urađeno 60 kilometara puteva u toj opštini, istakao je gradonačelnik. On je precizirao da je reč o 20 kilometara regionalnih puteva, 20 kilometara gradskih ili opštinskih i 20 kilometara atarskih-nekategorisanih puteva.

Siniša Mali
Siniša Mali

Mislimo o svakom delu Beograda, svakom naselju i stanovniku bez obzira na to gde on živeo, a sve sa ciljem da ne postoji razlika u kvalitetu života na Vračaru, Starom gradu ili ovde u Barajevu – istakao je gradonačelnik i dodao da nikada nije bila bolja saradnja grada i Opštine Barajevo, što je bitno za građane.

Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović zahvalio je Gradu Beogradu na sredstvima koja su obezbeđena za tu opštinu po raznim osnovama.

Slobodan Adamović
Slobodan Adamović

Posebno želim da naglasim da je opština Barajevo u saradnji sa gradom Beogradom samo u ovoj godini obezbedila preko 100 miliona po raznim osnovama za sređivanje putne infrastrukture. Ako nastavimo ovim tempom, nadam se da ćemo u sledeće dve godine srediti celu putnu infrastrukturu u opštini Barajevo – dodao je Adamović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA