BeogradLazarevacPolitikaVesti

Skup u Velikim Crljenima – Koalicija “Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“

U organizaciji koalicije “Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ održan je skup u Velikim Crljenima na kome su govorili Siniša Mali gradonačelnik Beograda, Bogoljub Karić lider Pokreta Snaga Srbije i Živorad Nikolić jedan od kandidata na listi ove koalicije.

Funkcioner SNS i treći na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ Siniša Mali, poručio je da gradska vlast vodi odgovornu socijalnu politiku i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

U prisustvu lazarevačkih kandidata za odbornike Skupštine Grada Beograda Svetlane Kostić, Miladina Milovanovića i Dejana Vlajkovića, narodnih poslanica Tijane Davidovac i Vere Paunović, v.d. direktora JP EPS Milorada Grčića, državnog sekretara u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića, predsednika GO Lazarevac Bojana Sinđelića, predsednika skupštine GO Lazarevac Tomislava Rikanovića, direktora JP Toplifikacija Vukašina Janjevića, direktora DZ “Dr Đorđe Kovačevoć“ Jovana Milojevića prisutne je najpre pozdravio predsednik skupštine GO Lazarevac Tomislav Rikanović koji je podsetio na sve što je urađeno u prethodnom periodu.

Tomislav Rikanović
Tomislav Rikanović

Želim da kažem da odgovornom politikom predsednika SNS Aleksandra Vučić je u Lazarevac i Velike Crljene uloženo i urađeno mnogo toga. U prethodnom periodu, u Lazarevcu smo izgradili preko 100 km novih puteva, preko 50 km vodovodne mreže, 6 km kanalizacione mreže, pokrenuli izgradnju porodilišta koje ćemo završiti u ovoj godini. – dodao je Rikanović.

Svoju podršku listi “Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ dali su Živorad Nikolić jedan od kandidata za odbornika u skupštini Grada Beograda na listi ove koalicije i Bogoljub Karić lider Pokreta Snaga Srbije.

Živorad Nikolić
Živorad Nikolić

Gradonačelnik Beograda  i treći na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ Siniša Mali rekao je da je pre četiri godine Beograd bio mračan i siv grad, koji nije imao perspektivu i investicije, borili smo se da promenimo tu sliku i stvorimo lepšu budućnost ne samo za nas nego i za našu decu, rekao je Mali.

Pre četiri godine mi smo nasledili milijardu i 120 miliona evra duga. Za ove tri godine vratili smo 500 miliona evra duga i konsolidovali javne finansije, a sada Beograd ima u budžetu  14 milijardi dinara. Mali je rekao da je kapitalni budžet za Lazarevac prethodne godine bio 53 miliona dinara a ove je povećan na 200 miliona.

Siniša Mali
Siniša Mali

Četvrtog marta nas čeka jedna teška odluka, teška bitka i teška borba, borba između budućnosti, između puta koji smo zacrtali da ćemo ići zajedno ili povratka u prošlost, istakao je Mali i pozvao članove i simpatizere da glasaju za listu “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“. Beograd ima rekordan broj nezaposlenosti, i rekordan broj turista ali i privredni rast a mi samo želimo da nastavimo tim putem i napravimo ovaj grad da bude bolje i lepše mesto za život, poručio je gradonačelnik Beograda i i treći na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ Siniša Mali.

U sledećih desetak dana počeće asfaltiranje centralne saobraćajnice kroz Velike Crljene. U toku ove godine nakon rešenja svih problema u tehničkoj dokumentaciji počeće i izgradnja kanalizacione mreže u Velikim Crljenima i vodovodne u Sokolovu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA