BeogradHranaLazarevacVesti

Sladoledi Kolibri Eismanufaktur omiljena poslastica u gradu

Leto je pred nama a omiljena poslastica i starih i mladih u tom periodu svakako je sladoled. Odnedavno u Glavnoj ulici u Lazarevcu svi ljubitelji ovog savršenog dezerta uživaju u novim ukusima sladoleda „Kolibri Eismanufaktur“, koji je postao najomiljeniji sladoled u gradu. U prijatnom ambijentu kafića „Mini“ svi zaljubljenici u kremasti dezert mogu probati ukuse od onih klasičnih, prelepih voćnih ali i neobičnih, kao što je ukus zove, ruzmarina i bosiljka.

Sladoled Kolibri Eismanufaktur

Omiljeni sladoled u Lazarevcu odnedavno je postao „Kolibri Eismanufaktur“. Taj savršeni dezert koji nas uvek oraspoloži pravi se u Austriji a odskora i kod nas. Iako mnogi misle da se najbolji sladoled pravi u Italiji, izgleda da još uvek nisu imali priliku da probaju neobične ukuse sladoleda „Kolibri Eismanufaktur“.

Nastao je po recepturi staroj 30 godina a ovaj „slatki sneg“ pravi se od najboljeg voća, vrhunske čokolade, najkvalitetnijeg mleka i začina za koje ne biste ni mogli da predpostavite da se mogu naći u sladoledu.

Sladoledi Eismanufaktur

Sladoled „Kolibri Eismanufaktur“ aktuelna je poslastica tokom cele godine. Svako godišnje doba karakteriše i voće koje zaposleni u ovom brendu iskoriste kako bi napravili najbolju poslasticu i upečatljiv ukus, pa je ovih dana jako popularna i aktuelna kajsija, uskoro stiže i malina, ribizla, borovnica…

Kafić Mini

U teksturi ovog kremasot sladoleda mogu uživati i oni koji su intolerantni na glukozu i laktozu, kao i  vegani.

Zaposleni u „Kolibriju“ posebno su ponosni na sladoled torte, koje su potpuno drugačije od ostalih torti, pune su sladoleda i to onih ukusa koje vi izaberete. Krasi ih dekoracija koja je uvek drugačija i zanimljiva.

Bojana Miladinović
Bojana Miladinović

Najbolji degustatori sladoleda svakako su najmlađi a oni će vam uvek iskreno i od srca reći koji su najbolji. Njihov izbor svakako su sladoledi „Kolibri Eismanufaktur“.

I koji god ukus da odaberete, nećete pogrešiti, jer je ova osvežavajuća poslastica zaista izvrsna.

Kafić Mini i Kolibri

„Kolibri Eismanufaktur“ planira da svoje sladolede predstavi i ljubiteljima u Novom Sadu a u planu je i proširenje u Beogradu. Odnedavno sarađuju i sa restoranom „Monumet“ u Beoogradu gde se isključivo služi ovaj kremasti dezert.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA