BeogradLazarevacVesti

Stević obišao radove na vodovodnoj mreži u Mirosaljcima

U Mirosaljcima su u toku radovi na izgradnji rezervoara za buduće vodosnabdevanje ove mesne zajednice. Krajem prošle godine počela je izgradnja vodovodne mreže u ukupnoj dužini od oko 40 kilometara sa jednom buster stanicom. Radove je sa saradnicima obišao predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević koji je poručio da će pijaću vodu dobiti 350 domaćinstava, odnosno 1700 meštana. Stević je obišao i završne radove na izgradnji Doma kulture u Mirosaljcima.

Stević u Mirosaljcima

Radovi na izgradnji rezervoara za buduće vodosnabdevanje Mirosaljaca su u toku. Izgradnja vodovodne mreže počela je krajem prošle godine, u ukupnoj dužini od oko 40 kilometara, sa jednom buster stanicom. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima radove i poručio da će pijaću vodu dobiti 350 domaćinstava u ovoj mesnoj zajednici. Prema Stevićevim rečima očekuje se da do kraja godine pijaća voda bude u primarnom cevovodu i sekundarnim vodovima.

Stević u Mirosaljcima

Kada je u pitanju Arapovac, u ovoj mesnoj zajednici se radi 28 kilometara vodovodne mreže, pa će vodu sa izvorišta Makiš dobiti oko 170 domaćinstava.

Stević je sa saradnicima obišao i završne radove na izgradnji Doma kulture u Mirosaljcima koji će uskoro biti otvoren.

Stević u Mirosaljcima

Predsednik Mesne zajednice Mirosaljci Mile Ranković zahvalio se predsedniku opštine Bojanu Steviću na obilasku radova i izrazio zadovoljstvo što će uskoro biti rešen dugogodišnji problem vodosnabdevanja u ovoj mesnoj zajednici. Zahvalio se svima koji su dali doprinos da se izgradi Dom kulture u Mirosaljcima.

Dom kulture u Mirosaljcima

Prema Stevićevim rečima, opštinu Lazarevac sledeće nedelje očekuju završni dogovori za početak ispitivanja moguće pijaće vode na deset lokacija u seoskim sredinama, kako bi počela izgradnja bunara, a kasnije i vodovodne mreže.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA