Stanje na putevima GO Lazarevac

Sve službe koje su se ovih dana bavile čišćenjem snega i razbijanjem leda sa ulica na području opštine Lazarevac, uspešno su obavile sve planirane aktivnosti, sudeći prema oceni šefa Štaba zimske službe Aleksandra Bulatovića. Bulatović ističe da su sve saobraćajnice bile prohodne i da se tokom vikenda nije dogodila ni jedna saobraćajna nezgoda na teritoriji naše opštine.

Lazarevac-2

Uprkos intenzivnim snežnim padavinama tokom proteklog vikenda sve saobraćajnice prvog prioriteta na području GO Lazarevac bile su prohodne, a svi angažovani na čišćenju snega i leda su na zadovoljavajući način obavili svoj posao. Tokom vikenda snežni pokrivač je bio debeo 30 cm u gradskoj zoni i preko 40 cm na seoskom području.

Lazarevac-3

Akcenat tokom ovog dana stavljen je na čišćenje trotoara, što je zadatak JPKP “Lazarevac”, ali i stanara i korisnika lokala u pojedinim stambenim zgradama.

Pucanje grana usled težine snega dovelo je i do nekoliko manjih kvarova na elektro mreži, a trenutna situacija sa snabdevanjem električnom energijom je stabilna. Upravo zbog kvara na elektromreži  15. decembra došlo je do prekida u radu izvorišta Nepričava i prekida u vodosnabdevanju. Uprkos niskim temperaturama većih problema na vodovodnoj mreži nije bilo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA