BeogradLazarevacSportVesti

Radnički iz Rudovaca osvojio Kup, polaznicima škole fudbala uručeni dresovi reprezentacije Srbije

Finale Kupa Srbije na teritoriji opštine Lazarevac odigrano je na stadionu FK Kolubara. Sastali su se Šumadija iz Šopića i Radnički iz Rudovaca a fudbaleri Rudovaca izborili su učešće u takmičenju u Kupu Srbije na teritoriji Fudbalskog saveza Beograd. Pre početka utakmice predsednik opštine Bojan Stević, predsednica Rukometnog saveza Beograd Ana Živanović i Veljko Simić nekadašnji karatista uručili su replike dresova reperezentacije Srbije deci, polaznicima škola fudbala. Dresovi su donacija Fudbalskog saveza Srbije i FSO Lazarevac.

Finale Kupa Srbije FSO Lazarevac odigrano je na stadionu FK Kolubara. Radnički iz Rudovaca i Šumadija iz Šopića takmičili su se u Prvoj B beogradskoj ligi a Radnički iz Rudovaca pobednik je Kupa u Lazarevcu. Pre početka meča predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, predsednica Rukometnog saveza Beograd Ana Živanović i nekadašnji karatista, prvak Srbije Veljko Simić, uručili su replike dresova reperezentacije Srbije, koje će naš tim nositi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Dresovi su uručeni mališanima, polaznicima škola fudbala na teritoriji opštine Lazarevac a to je donacija Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza opštine Lazarevac.

Nakon dodele dresova odigrana je utakmica a pobednici Kupa u Lazarevcu, fudbaleri Radničkog iz Rudovaca izborili su učešće u takmičenju u Kupu Srbije na teritoriji Fudbalskog saveza Beograd.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA