BeogradLazarevacSportVestiZabava

Tamnava Istok i Pomoćna buldožerska najbolji na turniru u malom fudbalu

Na terenima Sportsko rekeativnog centra „Kolubara“ u Lazarevcu održan je turnir u malom fudbalu, u organizaciji Sindikata Kolubare i Sindikata Površinski kopovi Baroševac, povodom rudarske slave Svetog Prokopija. Na turniru su učestvovali seniori i veretani, a takmičilo se 26 ekipa. U kategoriji seniora pobedila je ekipa Tamnava Istok, koja je savladala Kolubara Usluge rezultatom 3:2 nakon izvođenja penala. Najbolji seniori na turniru u malom fudbalu bili su fudbaleri tima Pomoćna buldožerska, koji su rezultatom 2:0 nadigrali Kolubaru Metal. Zadovoljstvo održanim turnirom izrazio je predsednik Sindikata Kolubare Miodrag Ranković koji je odao priznanje svim učesnicima turnira, a rudarima čestitao slavu Svetog Prokopija.

Turnir u malom fudbalu

Povodom rudarske slave Svetog Prokopija, na terenima Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ odigran je turnir u malom fudbalu, u organizaciji Sindikata Kolubare i Sindikapa Površinski kopovi Baroševac. Učešće je uzelo 26 ekipa.

Turnir u malom fudbalu

U kategoriji seniora pobedila je ekipa Tamnave Istok koja je nadigrala Kolubara Usluge rezultatom 3:2, nakon izvođenja penala, dok je kod veterana turnir osvojila Pomoćna buldožerska, savladavši u finalu Kolubaru Metal rezultatom 2:0.

Turnir u malom fudbalu

U revijalnom delu programa, između dve utakmice, održano je takmičenje u nadvlačenju konopca, na kojem su nastupili gosti iz Kostolca.

Zadovoljstvo odigranim turnirom izrazio je predsednik Sindikata Kolubare Miodrag Ranković. Čestitajući najboljima, Ranković je naglasio da su svi učesnici pobednici ovog nadmetanja.

Ranković na turniru u malom fudbalu

Ranković je ovom prilikom svim rudarima čestitao slavu Svetog Prokopija sa željama da je provedu u zdravlju i sa voljenim osobama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA