BeogradLazarevacTurizamVestiZabava

Završen 12. Moto skup na jezeru Očaga

U organizaciji Moto kluba Kolubajkeri iz Rudovaca, od 22. do 24. jula na jezeru Očaga održan je 12. po redu moto skup. I ovaj put posetioci su imali priliku da uživaju u bogatom muzičkom programu, a nastupili su bendovi Maršal, Kraljevski apartman, Noćni putnici, Hot dog bend, Sevdah rock connection i Isak Šabanović. Moto skupu na popularnom lazarevačkom kupalištu prisustvovalo je oko 500 motorista iz naše zemlje i regiona.

Moto skup na jezeru Očaga

Ni tropski talas koji je zahvatio našu zemlju i ceo region, nije omeo ljubitelje dvotočkaša da se okupe na jezeru Očaga dvanaestu godinu zaredom i prisustvuju moto skupu koji je u organizaciji rudovačkog Moto kluba Kolubajkeri održan od 22. do 24. jula.

Moto skup na Očagi

Sve je počelo u petak 22. jula u podne, kada je otvoren kamp, tradicionalnom večerom u 18 časova i koncertom bendova Maršal, Kraljevski apartman i Noćni putnici. Učesnici moto skupa su u subotu organizovali izlet u manastir Bogovađa i posetu Spomen kosturnici u Lazarevcu.

Moto skup na jezeru Očaga

Za dobru atmosferu u subotu su u muzičkom delu programa bili su zaduženi Hot dog bend, Sevdah rock connection i Isak Šabanović.

Rok koncert

Dobra rok svirka privukla je veliki broj posetilaca iz Lazarevca i okolnih sredina koji su uživali u pozitivnoj energiji, pa se s pravomočekuje da sledeći moto skup na jezeru Očaga bude još masovniji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Završen 12. Moto skup na jezeru Očaga

  • Nažalost zbog nenermalne buke do 2sata i 30minuta posle ponoći nije moglo da se spava,pada senka na ovaj skup.U MUP u su rekli da imaju dozvolu od opštine.Dozvola ne znači da buka bude tolika da i pored zatvorenih prozora u centru grada ne može da se spava .

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA