Tradicionalno druženje penzionera u restoranu “Stari mlin”

Veliko druženje penzionera opštine Lazarevac organizovano je, tradicionalni deseti put, u restoranu “Stari mlin”. Udruženje penzionera u ovoj godini realizovalo je plan i sve aktivnosti predviđene programom. Druženju su, pored penzionera, prisustvovali i predstavnici GO Lazarevac i svih relevantnih institucija sa kojima udruženje uspešno sarađuje duži niz godina.

Već punu deceniju Udruženje penzionera pred novogodišnje i božićne praznike okupi svoje članove iz svih mesnih zajednica sa teritorije opštine Lazarevac da se uz muziku i večeru u nešto neformalnijoj atmosferi sumiraju rezultati u godini na isteku. Predsednik Udruženja Milan Đorđević izrazio je zadovoljstvo organizovanjem skupa i brojem gostiju kojih je bilo i iz okolnih opština.

Milan-Đorđević
Milan Đorđević

Punih 12 godina na čelu Udruženja penzionera proveo je Rade Petrović koji je i ovaj put bio od velike pomoći pri realizaciji proslave. On je zadovoljan radom trenutnog rukovodstva i svim aktivnostima koje su uspešno realizovane u 2018. godini.

Rade-Petrović
Rade Petrović

Među gostima na proslavi bio je i predsednik Gradske organizacije penzionera Vasilije Belobrković koji je izrazio zadovoljstvo radom lazarevačkog Udruženja ističući da spada među najbolje na teritoriji Beograda.

Vasilije Belobrković
Vasilije Belobrković

Predsednik Udruženja penzionera „Kolubara“ iz Lajkovca Milorad Bojičić čestitao je jubilarnu, desetu organizaciju proslave i svim penzionerima Lazarevca poželeo sve najbolje u budućnosti.

Među gostima bio je i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević. On je izjavio da je Vlada Srbije za narednu godinu obezbedila dve jednokratne pomoći svim penzionerima sa najnižim primanjima.

Svih deset godina koliko se organizuju druženja, uz najstarije sugrađane je državni sekretat u Ministarstvu poljoprivrede Darko Božić. Božić je ovom prilikom istakao da će Vlada, Grad Beograd i lokalna samouprava nastaviti da pomažu sve penzionere.

Među gostima bili su i predstavnici Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“ sa kojima Udruženje penzionera godinama uspešno sarađuje kroz mnogobrojne tribine i bazare zdravlja.

Udruženje penzionera je kao i svake godine dodelilo Povelje zaslužnim članovima a ovaj put dobili su ih dugogodišnji predsednik Rade Petrović, Dragan Ranković predsednik Mesne organizacije Dudovica i Vitomir Simić predsednik Mesne oganizacije Rudovci.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA