BeogradVesti

U Beogradu sve ulice prvog prioriteta prohodne

U Beogradu sve ulice prvog prioriteta prohodne. Siniša Mali posetio Zimsku službu „Beograd-puta”.

Sve ulice prvog prioriteta su prohodne i gradski prevoz funkcioniše bez većih problema, rekao je gradonačelnik Siniša Mali, koji je jutros posetio Zimsku službu „Beograd-puta”.

Na terenu je tokom cele noći bilo i sada je 1.510 ljudi, 370 mašina, sve što imaju „Beograd-put”, „Zelenilo – Beograd”, „Gradska čistoća” i „Parking servis” je na ulicama, a posuto je 1.400 tona soli i 340 tona mešavine. Zahvaljujući tome, uspeli smo da, pored toliko obilnih padavina, omogućimo da ulice prvog prioriteta budu potpuno prohodne – rekao je Mali.

On je dodao da u ovom trenutku sve linije javnog prevoza rade bez prekida, bilo je manjih problema, ali svi su otklonjeni i u jutarnjem špicu sve funkcioniše kako treba.

Tek kada prestanu padavine krećemo sa čišćenjem ulica drugog prioriteta i naše ekipe neće otići sa ulica dok sve ne bude očišćeno. Ja sam sa ovim ljudima bio skoro celu noć i želim da zahvalim svim radnicima komunalnog sistema grada jer zahvaljujući njima danas gradski prevoz može nesmetano da funkcioniše – istakao je gradonačelnik.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA