U četvrtak protest upozorenja Sindikata EPS Kolubara

Na osnovu odluke Štrajkačkog odbora Sindikata EPS-a, koja je doneta 14. marta u Kostolcu i, kako se navodi, opravdanog nezadovoljstva svih zaposlenih zbog zarada i neizvesnosti o budućnosti RB „Kolubara“, Sindikalna organizacja EPS „Kolubara“ poziva na protest upozorenja koji će biti održan u četvrtak, 16. marta na utovarnom mestu Drobilane „Tamnave Istročno polje“ sa početkom od 7.30. Protest će biti organizovan u vidu blokade odvoza uglja za TENT, u trajanju od 60 minuta, navodi se u saopštenju Sindikalne organizacije EPS „Kolubara“. U Sindikatu EPS „Kolubara“ navode da protest upozorenja neće ni na koji način ugroziti proizvodnju u Rudarskom basenu „Kolubara“.

Saopštenje sindikata EPS Kolubara

Sindikat EPS „Kolubara“ navodi u saopštenju kolegama da usled nezadovoljstva zaposlenih zbog, kako se navodi, zarada i neizvesnosti o budućnosti „Kolubare“, a na osnovu odluke Štrajkačkog odbora Sindikata radnika EPS-a, koja je 14. marta doneta u Kostolcu, Sindikat EPS „Kolubara“ poziva zaposlene na protest upozorenja koji će biti održan u četvrtak 16. marta na utovarnom mestu Drobilane „Tamnave Istok“, sa početkom od 7:30. Protest će biti sproveden tako što će, u trajanju od 60 minuta, biti blokiran odvoz uglja za TENT.

Radosav Krsmanović
Radosav Krsmanović

U Sindikatu EPS „Kolubara“ navode da protest upozorenja neće ni na koji način ugroziti proizvodnju u Rudarskom basenu „Kolubara“.

U saopštenju Sindikat EPS „Kolubara“ poziva zaposlene da sačuvaju dostojanstvo i podrže jedinstveno opravdane zahteve za normalan život svojih porodica, bez obzira na stranačka i sindikalna opredeljenja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA