BeogradLazarevacVesti

U decembru sadržajan filmski, scenski i muzički program u Centru za kulturu

Početak poslednjeg meseca u ovoj kalendarskoj godini u Centru za kulturu obeležiće bogat filmski program, ali i predstava „Smrt i devojka“ i besplatan koncert hora „Kolibri“. Od 5. do 7. decembra Centar će biti domaćin i desetom Školskom pozorišnom festivalu a 02. decembra u holu ove ustanove od 21 čas biće održano veče starogradske muzike uz ansambl „Staro vino“.

CZK bioskop

Ljubitelji dobrog filma koji su se uželeli akcije i trilera, kao i vrhunske glume, u bioskopu Centra za kulturu ovog vikenda uživaće u filmskim ostvarenjima: „Poker face“, „Vreme Armagedona“, „Divlja noć“ i drugim, dok će najmlađa publika moći da pogleda predpremijeru sinhornizovanog filma „Mačak u čizmama“.

Od 5. do 07. decembra, Centar za kulturu biće domaćin desetom Školskom pozorišnom festivalu na kojem će nastupiti 14 dramskih sekcija škola iz našeg grada ali i gosti iz Lajkovca, Mionice i škola iz Beograda.

Školski pozorišni festival

Predstava „Smrt i devojka“ nakon premijere na ovogodišnjem Belefu, na sceni Centra za kulturu igra se 08. decembra od 20 časova. Glavni protagonisti ove priče su Tamara Krcunović, Milan Marić i Miloš Timotijević.

Za najmlađe, hor „Kolibri“ 10. decembra od 18 časova održaće besplatan koncert.

Veče starogradske muzike uz ansambl „Staro vino“ na programu je 02. decembra od 21 čas u holu Centra za kulturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA