BeogradLazarevacVesti

U Elektrodistribuciji Lazarevac održana majska akcija dobrovoljnog davalaštva krvi

Redovna akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u organizaciji Zavoda za transfuziju krvi i Crvenog krsta Lazarevac, održana je u prostorijama Elektrodistribucije.Tradicionalna majska akcija organizuje se decenija unazad i uvek joj se odazovu radnici svih preduzeća a posebno zaposleni u Elektrodistribuciji. I ove godine veliki broj njih donirao je krv a predsednik dobrovoljnih davalaca krvi ED Lazarevac Ilija Božinović, zahvalio se svima i dodao da je preko 30 ljudi u prvih sat vremena akcije doniralo dragocenu tečnost.

ED Lazarevac akcija krv

Tradicionalna majska akcija u Elektrodistribuciji Lazarevac okupila je sve ljude dobre volje koji su želeli da svoju humanost izraze ovim gestom i doniraju krv. Ilija Božinović, predsednik dobrovoljnih davalaca krvi ED Lazarevac, kaže da se ova akcija organizuje od samog osnivanja Elektrodistribucije i napominje da joj se uvak odazovu i radnici drugih preduzeća kao i sugrađani.

Ilija Božinović
Ilija Božinović

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Elektrodistribuciji organizuje se uvek u maju i kako kažu samo organizatori realizuje se skoro pedest godina.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA