BeogradLazarevacVesti

Željko Vasić 10. juna u Centru za kulturu Lazarevac

U Centru za kulturu Lazarevac u toku je treći po redu ekološki festival „Eko La“ koji se održava pod pokroviteljstvom Sekreterijata za kulturu Grada Beograda i trajaće sve do 10 juna. Pored dečijeg festivala, tokom vikenda na programu su filmska ostvarenja koja su svoju premijeru imala i u beogradskim bioskopima a za 10. jun zakazan je i koncert pop pevača Željka Vasića, najavio je na konferenicji za medije Aleksandar Arsenović, direktor Centra za kulturu Lazarevac.

Eko La festival

Festival „Eko La“ treću godinu za redom organizuje se u Centru za kulturu sa ciljem da se deca od najranijeg školskog uzrasta upoznaju sa terminima reciklaže i ekologije i njihovim značajem po okolinu. Direktor Centra za kulturu Aleksandar Arsenović, kaže da će tоkоm festivala krоz niz tematskih edukativnо kreativnih radiоnica iz оblasti ekоlоgiјe i reciklaže, likоvnоg stavaralaštva i filmske umetnоsti putem interaktivne  kоmunikaciјe sa decоm baviti različitim aspektima pоdizanјa svesti i razviјanјa ekоlоškоg aktivizma među naјmlađоm pоpulaciјоm.

Aleksandar Arsenović
Aleksandar Arsenović

Arsenović je najavio i bogat filmski program i dodao da su Lazarevčani filmofili i da svakog vikenda redovno posećuju bioskop. Posebno je naglasio da deca i roditelji pogledaju i najnovije ostvarenje „Mala sirena“ ali i najavio gostovanje pozorišta „Puž“ i Branka Kockice.

Centar za kulturu priprema se da 10. juna ugosti i poznatog pop autora Željka Vasića, za čiji koncert su karte već u prodaji. Arsenović dodaje da je u pripremi i Kulturno leto, manifestacija koja se već godinama unazad organizuje u Centru za kulturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA