BeogradLazarevacVesti

U Gerontološkom klubu obeležen Sveti Trifun

Članovi sekcije „Kolubarski vez“ Gerontološkog kluba u Lazarevcu prigodnim programom obeležili su 14. februar Dan vina i vinogradara i Dan ljubavi.

Gerontološki priredba

Program su priredili za sve korisnike kluba a pored folklora i recitacija, pripremljeni su i skečevi. Članovi sekcije „Kolubarskog veza“ vredno se pripremaju i za gostovanja u Mladenovcu, Sopotu i drugim klubovima.

U Gerontološkom klubu u Lazarevcu, svečano je obeležen Dan zaljubljenih i sveti Trifun. I ovoga puta članovi kluba su pripremili bogatu priredbu a proslava je nastavljena uz muziku. Za svečani dan, pripremili su se svi članovi kreativnih sekcija Gerontološkog kluba, a publika je na svečanoj priredbi imala priliku da čuje, najlepše pesme povodom praznika vina i ljubavi.

Publčika gerontološki

Korisnici kluba  ističu da se raduju se svakom zajedničkom susretu i da se redovno okupljaju u okviru sekcije „Kolubarski vez“ i vredno rade na novim skečevima, programima i koreografijama.

Korisnici Gerontološkog kluba borave u prostorijama skoro svaki dan i pozivaju sve starije sugrađane da im se priključe.

Gerontološki priredba Dan ljubavi

Naši najstariji sugrađani Svetog Trifuna ili Dan ljubavi proslavili su zajedno uz pesmu, vino, muziku i druženje. Uz poruke ljubavi pokazali su nam da svaki dan treba da slavimo i uživamo u svemu što novi dan donosi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA