LazarevacSportVesti

U Lazarevcu počelo Državno prvenstvo u boksu

Državno prvenstvo u boksu održava se u Lazarevcu od 27. do 30. maja, u organizaciji Bokserskog kluba Grejtest, a uz podršku Bokserskog saveza Srbije. Turnir je privukao veliku pažnju i na njemu učestvuje gotovo 200 boksera iz cele zemlje, u kategorijama kadeta, pionira i juniora.

Prvenstvo Srbije u boksu

Prvenstvo Srbije u boksu, u organizaciji Bokserskog kluba Grejtest, uz podršku Bokserskog saveza Srbije i Gradske opštine Lazarevac održava se u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“. Ove godine učestvuje 198 takmičara iz svih krajeva Srbije, što je rekordan broj, kaže nam trener u klubu Grejtest Miloš Galjak. On ističe da neće biti lakih borbi jer je konkurencija žestoka.

Miloš Galjak
Miloš Galjak

Na Državnom prvenstvu učestvuje i bokserski klub Dandi iz Novog Pazara sa šest takmičara. Novim zlatnim medaljama se nada Dževad Ibrović iz ovog kluba. Kaže nam da je zadovoljan organizacijom turnira i gostoprimstvom domaćina.

Državno prvenstvo u boksu

Prvenstvo Srbije u boksu završava se u nedelju 30. maja, kada su na programu polufinalne i finalne borbe. Nakon prvenstva boksere kluba Grejtest očekuje jednomesečna pauza.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA