BeogradObrenovacVesti

U Obrenovcu 19 trgovinskih objekata u projektu Senior kluba

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš obišli su tri trgovinska objekta u Obrenovcu koja su od danas postala deo senior kluba. To znači da u objektima na kojima se nalazi obaveštenje o ovoj usluzi penzioneri mogu da ostvare uštede pri kupovini.

Nataša Stanisavljević rekla je da sa ove tri kompanije u Obrenovcu ima ukupno 19 novih prodajnih mesta koja su partneri u ovom projektu. Ona je zahvalila predsedniku opštine Obrenovac Miroslavu Čučkoviću na zalaganju i svakodnevnim aktivnostima kojima pomaže najstarijim sugrađanima u toj opštini.

Nama je cilj da omogućimo novi broj firmi jer svaka nova firma omogućama dodatne popuste ka našim penzionerima. Velika zahvalnost predsedniku opštine Miroslavu Čučkoviću, koji svakodnevnim aktivnostima pomaže svojim najstarijim sugrađanima. Naše je da nastavimo da razvijamo senior karticu s obzirom da sada već imamo preko 145 ooo izdatih kartica, sa preko 140 firmi i preko 450 prodajnih mesta – rekla je Stanisavljević.

Od ponedeljka 18. decembra popusti uz senior karticu u Obrenovcu mogu se ostvariti u prodajnom objektu „NS Bomi”, čiji se marketi osim u Obrenovcu nalaze i u Boleču, Barajevu i Mirijevu, kao i u prodajnom objektu „Tonči plus” i „Vukenović 1”. Darko Glavaš rekao je da je ovo najbolji način da se lokalna zajednica još više približi svojim sugrađanima.Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković precizirao je da su u Obrenovcu izdate 5.243 senior kartice, što je trećina stanovništa u toj opštini koji imaju penzionerski status.

Želim da se zahvalim svim privrednim subjektima koji učestvuju u ovim projektima, jer je to znak da naši privrednici veruju u Vladu RS, Skupštinu Grada Beograda i u GO Obrenovac i pozivam ostale da se uključe u ovaj program i pruže priliku penzionerima da žive bolje – rekao je Čučković

Predsednica Udruženja penzionera Obrenovca Vera Krstić naglasila je da je senior kartica još jedna pogodnost za penzionere.

Samim ovim potezom, uštedećmo za jednu celu penziju u toku godine. Pa zar je to malo? Svi su prezadovoljni, svi imaju male i skromne penzije. Više subjekata, više popusta za najstarije. Zahvaljujem se svima koji su osmislili ovaj projekat ali i GO Obrenovac – rekla je Vera Krstić.

Član Veća Gradske opštine Obrenovac dr Obrad Isailović istakao je značaj programa koji se realizuje na teritoriji opštine Obrenovac, prvenstveno zbog velikog broja penzionera koji žive u Obrenovcu. On je pozvao sve penzionere da preuzmu svoje senior kartice i naglasio da ukoliko nisu u mogućnosti da to urade da će kartice dobiti na kućnu adresu. Isailović je najavio da će uskoro penzioneri svoje kartice moći da koriste i u drugim objektima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA