U Rudovcima ovog vikenda brojna dešavanja

Sportski centar Rudovci u narednom period ima mnogo novih aktivnosti među kojima je “Gulašijada” koja počinje u subotu, 24.jula od 16 časova. Zainteresovani se mogu prijaviti toga dana do 15 časova. Kotizacija po ekipi iznosi 1000 dinara, a obezbeđene su nagrade za sve ekipe. Ovaj centar organizuje turnire u malom fudbalu za veterane i mlađe kategorije koji će trajati od 1. do 6. avgusta. Pored ovih događaja biće održan i turnir u malom fudbalu. Prema rečima predsednika Sportskog centra Rudovci Saše Jovanovića, zainteresovani se mogu prijaviti do 28. jula, a turnir će trajati od 30. jula do  6. avgusta. Prijava ekipa za učešće iznose 10.000. dinara.

Predsednik sportskog centra Rudovci Saša Jovanović rekao je za televiziju Gem da građane očekuju brojne zanimljivosti među kojima su tradicionalna “Gulašijada” i turnir u malom fudbalu. Prijave za “Gulašijadu”  traju do 24. jula do 15 časova, a sama manifestacija počinje istog dana od 16 časova. Zainteresovani za turnir u malom fudbalu mogu se prijaviti do 28. jula, a organizator je obezbedio vredne nagrade.

Fudbalski klub Radnički iz Rudovaca imao je više aktivnosti u prethodnom periodu, a rukovodstvo planira i nove. U toku su pripreme, a mnogo se radilo na infrastrukturi, izjavio je predsednik ovog kluba Saša Jovanović. Klub je imao veliku pomoć i opštine Lazarevac, i ovim putem se zahvalio na izuzetnoj saradnji predsedniku opštine Bojanu Steviću i Savezu sportova.

Ženski fudbalski klub „Radnički 2013“ Rudovci, osnovan je 2013. godine, ali je ubrzo prestao sa radom. Ovaj klub se reaktivirao prošle godine. Dame su igrale kao filijala Crvene Zvezde, a tokom prethodne sezone su postigle izvanredne rezultate. Jovanović se nada da će uspehe imati i u novoj sezoni koja ih uskoro očekuje.

U sklopu Sportskog centra Rudovci održaće se i humanitarna akcija za Janu Simić, devojčicu iz Lazarevca. Ova akcija organizovaće se u nedelju 25. jula pod nazivom “Kolačijada”. Saša Jovanović pozvao je sve građane da se pridruže ovoj akciji i na taj način pomognu maloj Jani da pobedi u ovoj borbi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA