U subotu jesenja akcija „Šetajmo za zdravlje“

Planinarsko društvo Vis organizovaće po šesnaesti put manifestaciju „Šetajmo za zdravlje – u susret jeseni“, koja će ujedno biti i podrška manifestaciji „Dan pešačenja“, koja npredstavlja centralnu ovogodišnju akciju ukoju će biti uključeno više od 100 klubova i organizacija Planinarskog saveza Srbije. Manifestacija „Šetajmo za zdravlje“ biće održana u subotu, 10. septembra sa početkom od 9 časova.

Najava manifestacije Šetajmo za zdravlje

Tradicionalna manifestacija „Šetajmo za zdravlje – u susret jeseni“ biće održana u subotu 10. septembra sa početkom od 9 časova. Manifestacija se organizuje uz podršku Gradske opštine Lazarevac a ove godine je deo „Dana pešačenja“, centralne akcije u kojoj će učestvovati više od 100 klubova i organizacija Planinarskog saveza Srbije.

Šetajmo za zdravlje

Za ovu jesenju manifestaciju „Šetajmo za zdravlje“ planirane su tri staze – „Poletarac“, „Junior“ i „Lazarevački vidici“.

U akciji „Šetajmo za zdravlje“ godinama unazad učestvuju učenici Osnovne škole „Dule Karaklajić“, u kojoj je planinarenje izborni predmet. Zdravih navika nikada nije previše, a imamo i podršku roditelja, rekao je direktor Miroslav Davidović.

Šetajmo za zdravlje

Akcija se organizuje uz podršku Gradske opštine Lazarevac, a građane je pozvao da se priključe član Veća Nikola Marinković.

Cilj jedne ovakve manifestacije je promocija zdravog načina života kroz pešačenja i aktivnosti veznih za prirodu kao najbolje preventive. Želja organizatora je da pešačenje pretvori u dobru naviku koja je od velikog značaja za fizičko i psihičko zdravlje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA