U toku Javni poziv za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova

Gradska opština Lazarevac nedavno je raspisala Javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova koji se odnosi na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode za ovu godinu. Koordinator projekta Đorđe Maksimović izrazio je zadovoljstvo interesovanjem sugrađana za Javni poziv i dodao da je na prijavnici Opštine Lazarevac do sada izdato više od 80 primeraka dokumentacije, koji su sastavni deo konkursa. Javni poziv traje do 1. avgusta, nakon čega će komisija obići domaćinstva kako bi u najkraćem mogućem roku donela odluku kome će biti dodeljena sredstva.

Zamena stolarije

U Gradskoj opštini Lazarevac raspisan je javni poziv za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, koji se odnosi na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode za ovu godinu. Ovaj javni poziv traje do 1. avgusta, kaže koordinator projekta Đorđe Maksimović. Ističe da je zadovoljan brojem građana koji su se prijavili na konkurs. Zainteresovano lice pri konkurisanju komisiji treba da dostavi vlasnički list, ili dokaz da je objekat u procesu legalizacije.

Đorđe Maksimović
Đorđe Maksimović

Građani koji žele da se prijave na konkurs moraju dostaviti fotokopije ili očitane lične karte svih članova domaćinstva, odnosno zdravstvene knjižice maloletnih osoba, fotokopiju računa za utrošenu električnu energiju za stambeni objekat sa minimalnom potrošnjom od 30 kilovati. Takođe, prilikom konkurisanja, građani komisiji  treba da dostave predmer i predračun, a poželjo bi bilo da imaju dva primerka.

Bodovne liste

Konkurs traje do 1. avgusta, a zakonska je obaveza da komisija u roku od 15 dana dostavi preliminarne liste, na koje građani imaju pravo žalbe. Kroz konkursnu dokumentaciju dostavljena je i bodovna lista koja se nalazi na sajtu opštine, pa građani mogu da utvrde broj bodova koji imaju. Svi građani koji dobiju sredstva po konkursu mogu poslove na svojim kućama i stanovima da sprovedu do 23. marta naredne godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA