BeogradLazarevacVesti

Udruženje „Aktiv žena“ obeležio slavu Vera, Nada, Ljubav i majka Sofija

Aktiv žena Lazarevca u restoranu Čudesna šuma obeležio je pet godina uspešnog postojanja i rada. Po prvi put ove godine Aktiv je obeležio slavu Svete mučenice Vera, Nada i Ljubav i majka Sofija a domaćin slave bila je predsednica Aktiva Zagorka Uskoković.

Aktiv žena postoji već pet godina i za svo to vreme članice udruženja zajedno sa prijateljima širom Srbije učestvuju u brojnim humanitarnim aktivnostima i pomažu onima kojima je pomoć neophodna i ove godine na slavlju okupio se veliki broj gostiju i prijatelja. Za svoju slavu, koju prvi put obeležavaju ove godine, odabrale su žensku slavu, Svete mučenice Vera, Nada, Ljubav i majka Sofila.

Zagorka-Uskoković
Zagorka Uskoković

Aktiv žena do sada je pomogao mnogim Lazarevčanima i onima širom zemlje kojima je bila neophodna pomoć a Zagorka Uskoković tvrdi da se na ovome neće stati kada je u pitanju humanitarni rad na terenu.

Praznik Vera, Nada, Ljubav imajka Sofija je posvećen ženama i njihovoj deci, prevashodno ćerkama. Veruje se da devojčice na taj dan treba obradovati nekim poklonom koliko god on skroman bio.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA