BeogradLazarevacVesti

Udruženje „Shoo shoo sound“ u akciji oslikavanja pedijatrije

Udruženje „Shoo shoo sound“ organizovao je oslikavanje zidova pedijatrije Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“. Projekat se realizuje sa likovnim ateljeom „Sezan“, a murale slikaju učenici srednje škole i Gimnazije.

Shoo-shoo-3

Udruženje „Shoo shoo sound“ nastavlja sa svojim dobrotvornim radom. Nakon uspešno realizovanih saradnji sa Domom zdravlja u prethodnim godinama, kada su 2013. godine, uz pomoć donacija Udruženja nabavljeni CTG aparat, oprema za potrebe porodilišta (2015. godine) i klima uređaji na odeljenju pedijatrije prošle godine.

Shoo-shoo-4

Ceo projekat se realizuje zahvaljujući sredstvima Udruženja „Shoo shoo sound“, koja su prikupljena tokom prošlogodišnjeg „Dečjeg šuškanja 4“, na dobro poznatoj „tečinoj livadici“ u selu Šušnjar, u saradnji sa lazarevačkim akademskim slikarom Vladimirom Petrovićem i mladim talentima, polaznicima slikarskog ateljea pomenutog umetnika.

Shoo-shoo-2

Direktor Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“ Jovan Milojević izrazio je zadovoljstvo novom saradnjom sa Udruženjem „Shoo shoo sound“. On je izrazio nadu da će u novom ambijentu uživati kako mališani tako i zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Zidovi pedijatrije biće nov dom šušu ovčice, glavnog lika živopisne priče o povratku korenima, zdravom načinu života i izgradnji nekog humanijeg i iskrenijeg društva, kažu u Udruženju „Shoo shoo sound“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA