BeogradLazarevacVesti

Udruženje “Ujedinjeni za Lazarevac“ pomažu Nikolićima

Nova humanitarna akcija udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac“ doprineće da porodica Nikolić iz Šopića, tačnije samohrana majka sa kćerkom dobiju adekvatne uslove za život. Pored sredstava koje je na humanitarnom koncertu prikupilo udruženje za ovu porodicu, pokrenuta je i akcija adaptacije kuće a cilj je da se uključi i šira društvena zajednica kako bi se problem trajno rešio.

I ovoga puta niz humanitarnih akcija udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavljen je akcijom čiji je cilj obezbeđivanje osnovnih uslova života za samohranu majku i njenu maloletnu kćerku. Pored novčane pomoći, članovi udruženja su organizovali i radnu akciju kako bi se sanirala najveća građevinska oštećenja. Cilj je da se kroz organizovanu društvenu akciju ovoj porodici obezbedi novi krov nad glavom i bolja budućnost. Zahvalnost porodice ni ovoga puta nije izostala uz poruku da je svaki znak pažnje i dobre volje od velikog značaja za bolji život Nedeljkovića.

Udruženje građana “Ujedinjeni za Lazarevac“ organizuje 5. decembra od 18 časova  u lazarevačkoj modernoj galeriji predavanje na temu “Kako besplatno živeti dugovečno i srećno“ i “Lični razvoj energetski i duhovni“ predavači su Boro Vujašin i Manja Stefanović

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA