BeogradLazarevacSportVesti

Uskoro rekonstrukcija krova na SRC „Kolubara“

Građani Lazarevca i tokom ove zime mogu iskoristiti sve programe koji nudi Sportsko rekreativni centar „Kolubara“.

zatvoreni bazen lazarevac

Zatvoreni bazen je dostupan svima koji vole ovaj vid rekreacije a cene su ostale nepromenjene u odnosu na prošlu godinu. Takođe ova ustanova na raspolaganju ima saunu i teretanu. Direktor SRC „Kolubara“ Vladimir Dragićević rekao je da je završena prva faza zamene reflektora, pa je stara hala dobila novu led rasvetu kao i bazen. On je istakao da će vrlo brzo novu rasvetu dobiti nova sala, teretana i druge prostorije što će doneti uštedu električne energije i do 60 odsto. Direktor Sportskog centra je najavio i da uskoro počinje rekonstrukcija krova na obe sale koje se suočavaju sa dugogodišnjim problemom prokišnjavanja.

logo sportskog centra

Kao i svake zime, ljubiteljima zdravih stilova života i sporta, a pre svega plivanja, na raspolaganju je bazen, koji je napravljen po svim standardima. Cene ulaznica su ostale nepromenjene u odnosu na prošlu sezonu i iznose 100 dinara. Temperatura vode je između 28 i 29 stepeni, čime retko koji sportski centar može da se pohvali, kaže direkrot SRC „Kolubara“ Vladimir Dragićević. U cilju bezbednosti kupača, u smeni uvek dežuraju po dva ili tri spasioca.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Termini osnovnih i srednjih škola su tokom raspusta dodeljeni klubovima na korišćenje kaže Dragićević i dodaje da u ovom kompleksu uvek ima manifestacija. Košarkašima Kolubare u jeku je takmičenje u Prvoj ligi, a uskoro će biti organizovano međunarodno plesno takmičenje, rukometni kup, prvenstvo Beograda u kik boksu i mnoge druge manifestacije.

spasioci na bazenu

Kada su u pitanju radovi na objektima SRC „Kolubara“, završena je prva faza zamene reflektora, te je stara sala dobila led rasvetu. Novo osvetljenje uskoro će imati i velika sala, teretana i drugi objekti, kaže Dragićević. On ističe da se ovaj sportski kompleks susreće sa dugogodišnjim problemom prokišnjavanja. Ovaj problem će, prema njegovim rečima, biti rešen u naredna dva meseca jer će biti urađena komplektna rekonstrukcija krova stare i nove hale.

slika lazarevačkog bazena

Sportsko rekreativni centar „Kolubara“ nabavio je i nove koševe koji su po svim FIBA standardima, jer po pravilu Košarkaške lige Srbije, u kojoj se takmiči Kolubara, od naredne sezone postojeći neće biti u upotrebi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA