Veliki podvig Lazarevčanina Marka Gerasimovića

Ultra trkač Marko Gerasimović uspešno je završio trku dugu 350 kilometara, sa 30 000 metara visinske razlike. Vremenski limit za ovu trku kroz italijanske Alpe iznosio je 150 sati, a Marko je kroz cilj prošao za 131 sat. Gerasimović je jedini Lazarevčanin koji je uspešno završio ovaj izazov i jedan od deset takmičara iz naše zemlje. Zbog ovog nesvakidašnjeg poduhvata, Marku je u Trećoj mesnoj zajednici upriličen doček od strane porodice i prijatelja.

Lazarevčanin Marko Gerasimović uspešno je završio “Trku divova”, dugu 350 kilometara, sa 30 000 metara visinske razlike, kroz italijanske Alpe. Vremenski limit je iznosio 150 sati, a Marko je ovaj izazov završio 19 sati ranije. Marko je član kluba Ultra trkač iz Beograda koji postoji punih devet godina. Svoj prvi maraton ovaj sportista je trčao u Hrvatskoj.

Trka divova bila je dugogodišnja želja Marka Gerasimovića, za koju se pripremao osd početka ove godine.

Nakon velikog podviga u Italiji, Marku je upriličen doček od strane porodice i prijatelja, koji su mu bili velika podrška i oslonac.

Velikim podvigom i završetkom trke duge 350 kilometara kroz italijanske Alpe, Marku se ostvario dugogodišnji san, što nam još jednom govori da sve što žarko želimo, uz naporan rad, al i brojna odricanja, možemo i da ostvarimo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA