BeogradLazarevacSportVesti

Veljko Simić najbolji sportista opštine Lazarevac u 2017. godini

U Centru za kulturu Lazarevac, u organizaciji Saveta za sport i Saveza sportova Gradske opštine Lazarevac, održana je prigodna svečanost na kojoj su nagrađeni najbolji sportisti, sportske ekipe i pojedinci za ostvarene rezultate u 2017. godini. Nagrada za najboljeg sportistu otišla je u ruke karatisti Veljku Simiću, koji je ovo priznanje dobio četiri puta.

Svake godine veliki broj Lazarevčana sa mnogih takmičenja vraća se sa brojnim peharima i medaljama, samim tim je sve teže stručnom žiriju da odabere najuspešnije sportiste, tako je bilo i ove godine. Najbolji sportista Lazarevca u 2017. godini je Veljko Simić karatista, koji je ovo priznanje dobijao i 2006, 2008. i 2009 godine.

Veljko-Simić
Veljko Simić

Meni je izuzetna čast što sam osvojio tu laskavu titulu, četvrti put za vreme svog bavljenja sportom -naglasio je Veljko Simić.

Veljko Simić i u prethodnoj godini je imao dosta takmičenja ali i rezultata koji su vredni pažnje.

Veljko Simić je ceo svoj život posvetio sportu, a pored veoma uspešne karijere u karateu, član je stalne postave Futsal kluba Kolubara za koji uspešno brani. Ni u ovom sportu uspesi ne izostaju.

I više nego uspešnu karijeru Veljko je okončao krajem 2017. godine, ali samo kao aktivni sportista. Sada je u ulozi trenera. Nada se da će za koju godinu, upravo neki njegov pulen biti u prilici da osvaja najsjajnije medalje i jednog dana postane sportista godine.

Ljubav prema sportu i zdravim stilovima života Veljko uspešno prenosi deci koju svakodnevno trenira, pa smo ubeđeni da će mnogi od njih biti dostojni predstavnici Lazarevca u budućnosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA