Vukotić: Sindikat EPS-a jedini legitiman

Potpredsednik Sindikata EPS-a Bogdan Vukotić u izjavi za televiziju Gem još jednom je potvrdio da su jedini legitimni sindikat a radnicima poručio da ne nasedaju na provokacije i laži.

Bogdan Vukotić, potpredsednik Sindikata Eps-a izjavio je za televiziju Gem je da je prošla godina bila turbulentna jer je došlo do podela, ali je, kaže, Sindikat stabilizovan i u punom je sazivu. On je ovom prilikom poručio zaposlenima da su odlukama ministarstva i sudova još jednom potvrdili da je Sindikat Eps-a potpuno legitiman i izrazio je uverenje da će i u teškim vremenima koja predstoje, biti nastavljen kontinuitet rada Sindikata.

Bogdan Vukotić, potpredsednik Sindikata Eps-a
Bogdan Vukotić, potpredsednik Sindikata Eps-a

 „Ja sve zaposlene mogu da obavestim da je ovaj sindikat legitiman. Kroz odluke Ministarstva i sudova danas smo dobili još jednom potvrdu da smo potpuno legitimni. Direktor Tomašević je dobio potvrdu da je Radosav Krsmanović jedini legitimni predsednik Sindikata radnika EPS-a. Nažalost, prethodnih par nedelja morali smo da se borimo protiv prljavih stvari, podmetanja i pokušaja raznih prevara od druge strane. Protiv njih su podnete krivične prijave. Zaposlenima poručujem da ne podležu nikakvim provokacijama i lažima -poručuje Bogdan Vikotić, potpredsednik Sindikata EPS-a.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Vukotić: Sindikat EPS-a jedini legitiman

 • 9. aprila 2022. at 21:18
  Permalink

  Od čijih si para naravio u Stepojevcu Kuću, tj. vilu TOPLI OBROK, Kad si zadnji put podneo završni račun o parama članarine radnika, ko ti je dozvolio da sindikat pretvoriš u privatnu turističku agenciju za pranje para, šatro raznorazne ekskurzije i tzv. rekreacije, gde jedni isti idu na bludničenje i švalerisanje, na kom si konkursu zaposlio obe ćerke, moralisto….?

  21
  4
  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA