LajkovacVesti

Zamena i rekonstrukcija svih šahti u glavnoj ulici u Lajkovcu tajaće do kraja oktobra

Do kraja oktobra biće zamenjene i rekonstruisane sve šahte na deonici puta M-4 u glavnoj ulici u Lajkovcu. Izvođač radova je firma ‘’STRABAG’’, a tokom izvođenja radova vrši se naizmenično preusmeravanje saobraćaja svetlosnom signalizacijom.

Saobraćajne gužve i kolone vozila posebno u periodu saobraćajnog špica, slika je glavne ulice u Lajkovcu tokom oktobra. Firma ‘’STRABAG’’ izvodi radove na zameni šahti u glavnoj ulici u Lajkovcu, koja je istovremeno deo magistralnog puta M-4.

Kod rampe je postavljen semafor, u funkciji regulisanja saobraćaja naizmenično u jednoj traci, pri ulasku i izlasku iz Lajkovca. Ideja je bila, da se na svakih tri minuta naizmenično propuštaju vozila iz oba pravca, i to sa odstupanjima uglavnom funkcioniše, ali u “u špicu” dolazi do zagušenja saobraćaja, pa se čeka i duže.

Apelujući na vozače da imaju strpljenja do završetka radova, predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković je istakao da su radovi na modernizaciji putne infrastrukture intenzivirani i da će tokom ovog perioda svaki dan biti urađena po jedna deonica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA