BeogradLazarevacVesti

Zamena stolarije na lazarevačkoj Gimnaziji

U lazarevačkoj Gimnaziji u toku je zamena kompletne stolarije na školskoj zgradi a u planu je i sanacija mokrih čvorova. Sredstva za  rekonstrukciju ovog školskog objekta obezbedila je GO Lazarevac, koja je nedavno Ginmaziji dodelila i sedam elektronskih interaktivnih tabli. Radove, koji bi trebalo da budu završeni do kraja jula, obišli su predsednik opštine Bojan Stević, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i član Veća zadužen za obrazovanje Rade Mirković. Početak nove školske godine učenici Gimnazije dočekaće u mnogo boljim uslovima a od ove godine dobiće i besplatne udžbenike.

Stević, Sinđelić i Mirković u poseti Gimnaziji

Zgrada Gimnazije u Lazarevcu do kraja jula meseca imaće potpuno novu stolariju. U planu je da do početka nove školske godine bude urađena i sanacija mokrih čvorova. Dugogodišnji problem učenika i zaposlenih u ovoj obrazovnoj ustanovi bila je loša izolacija, a zahvaljujući opštinskom rukovodstvu i ovaj problem će biti rešen kompletnom zamenom stolarije. Do kraja godine u planu je i rekonstrukcija krova, rekao je prilikom obilaska radova u Gimnaziji predsednik opštine Bojan Stević.

Zamena stolarije u Gimnaziji

Direktorka Gimnazije Jasna Marković zahvalila se rukovodstvu opštine na pomoći koja je pružena ovoj školi tokom prethodnih godina, ali i ove kalendarske godine. Pored zamene stolarije, opština je uradila i legalizaciju objekta čime su stvoreni uslovi da se obezbede sredstva za nova ulaganja i uređenje objketa. Marković kaže da će zahvaljujući značajnim ulaganjima, lazarevačka Ginmnazija svakako biti jedan od najbolje opremljenih objekata na teritoriji Grada Beograda a novine u školovanju, učenicima će omogućiti i interaktivne elektronske table koje je obezbedila GO Lazarevac.

Elektronske interaktivne table

Pored zgrade Gimnazije, uređenje školskih objekata očekuje i osnovne škole u užem gradskom jezgru a od 01. septembra svi učenici na teritoriji naše opštine imaće i besplatne udžbenike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA