BeogradLazarevacSportValjevoVesti

Zapažen nastup mladih košarkaša Kolubare u Valjevu

Košarkaški klub Kolubara koji ove godine obeležava pola veka postojanja pored dobrih partija koje nekoliko godina u nazad beleži prvi tim, može da se pohvali uspehom i mlađih kategorija. Košarkaši Kolubare rođeni u periodu od 2011. do 2014. godine na turniru u Valjevu, koji je održan 12. septembra ostvarili su zapažene rezultate i vratili se u Lazarevac sa peharima, izjavio je za Rtv Gem trener ovog kluba Miljan Vukadinović.

Mladi košarkaši Kolubare

Košarkaši Kolubare rođeni od 2011. do 2014. imali su šansu da pokažu svoje umeće na turniru koji je održan nedavno u Valjevu. Oni su tu svoju šansu iskoristilli i sa peharima i medaljama se vratili u Lazarevac. Ovim zapaženim uspehom najavili su da će uprava na njih moći ozbiljno da računaju u godinama koje dolaze.

Mladi košarkaši sa trenerom Miljanom Vukadinovićem

Trener mladih košarkaša Miljan Vukadinović ističe da su za dobre partije u Valjevu zaslužne kvalitativne pripreme koje su odrađene na Zlatiboru.

Pionire, mlađe pionire i kadete Košarkaškog kluba Kolubara u narednom periodu očekuju turniri u Jagodini i Beogradu, na kojima uprava kluba očekuje dobre rezultate. Ovi turniri biće dobra prilika da mladi košarkaši još više zavole ovaj sport.

Mladi košarkaši Kolubare

Podsetimo, prvi tim Kolubare takmičenje u novoj sezoni Košarkaške lige Srbije očekuje početkom oktobra meseca.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA