BeogradLajkovacValjevoVesti

Zimska služba spremna za novu sezonu

Od 15. novembra  počela je sezona dežurstava Štaba zimske službe u opštini Lajkovac. Za koordinatora štaba zimske službe imenovan je zamenik predsednika opštine Lajkovac Obrad Milutinović. Poslovi održavanja i čišćenja saobraćajnica u zimskom periodu povereni su JP “Gradska čistoća Lajkovac“. Po rečima predsednika opštine Lajkovac Andrije Živkovića Zimska služba u Lajkovcu spemno dočekuje sezonu.

Sezona rada Zimske službe, prema utvrđenoj višedecenijskoj praksi počela je 15. novembra. Zimska služba u Lajkovcu  je spremna za loše vremenske uslove i eventualne zimske uslove rada.  Javnom preduzeću “Gradska čistoća“ Lajkovac  povereni su poslovi  čišćenja snega i leda sa ulica i puteva po utvrđenim prioritetima.

Andrija Živković
Andrija Živković

Za koordinatora rada zimske službe za održavanje ulica, lokalnih i nekategorisanih puteva na teritoriji opštine Lajkovac imenovan je Obrad Milutinović zamenik predsednika opštine Lajkovac.  Branko Ivanović menjaće koordinatora zimske službe u njegovom odsustvu. Plan održavanja ulica u zimskom periodu je prema prioritetima, u naseljenom mestu Lajkovac dužina ovih ulica je oko 37 km.  Ukupna dužina saobraćajnica na teritoriji opštine Lajkovac o kojima će brinuti Zimska služba je oko 103 km.  Kako je rekao predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković  za ovu zimsku sezonu nabavljene su dovoljne količine presipnog materijala a spremna je mehanizacija i ljudstvo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA