BeogradLazarevacObrazovanjeSportVestiZdravlje

Osnovci i predškolci za Saru Matić

U Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ održava se dvodnevna humanitarno – sportska manifestacija „Za našu Saru Matić“. Na manifestaciji učestvuju učenici lazarevačkih osnovnih škola i deca iz Predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“. Učenici od prvog do četvrtog razreda i deča iz vrtića učestvuju u pokaznim časovima odbojke i košarke, a nakon toga se organizuju utakmice učenika petog i šestog razreda u istim sportovima. Prvog dana manifestacije, za devojčice su organizovani časovi odbojke, dok će u utorak  dečaci trenirati košarku.

Sportska manifestacija za Saru Matić

U organizaciji Osnovne škole „Knez Lazar“, u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ organizuje se dvodnevna humanitarno – sportska manifestacija „Za našu Saru Matić“. U akciji učestvuju sve lazarevačke osnovne škole i Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“. Prvog dana učestvovale su devojčice, koje su imale pokazne časove odbojke, dok je za utorak, kada će trenirati dečaci, predviđen pokazni čas i utakmice u košarci.

Sportska manifestacija za Saru Matić

Učenici Osnovne škole „Knez Lazar“ Sari Matić, zdravstveno stanje se nažalost pogoršalo, zbog čega je neophodno njeno dalje lečenje u inostranstvu. Svi sugrađani koji su u mogućnosti da finansijski pomognu nastavak Sarinog lečenja, mogu da izvrše uplatu u Komercijalnoj banci na žiro račun broj 205 – 9001021892440 – 16.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA