BeogradLazarevacVesti

Raspisana Javna nabavka za radove na izgradnji vodovodne mreže u Arapovcu i Mirosaljcima

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda danas je na osnovu projekta Gradske opštine Lazarevac raspisala Javnu nabavku za izvođenje radova na izgradnji vodovodne mreže i hidrotehničkih objekata u naseljima Arapovac i Mirosaljci.

Vodovodne cevi

Na osnovu projekta Gradske opštine Lazarevac Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je Javnu nabavku za izvođenje radova na izgradnji vodovodne mreže i hidrotehničkih objekata u Arapovcu i Mirosaljcima.

Rok za dobijanje izvođača i početak radova je 16. avgust 2021. godine. Biće izgrađeno 1293,88 metara primarnog cevovoda, kao i 28836,33 metara sekundarne mreže, kao i dva rezervoara i to jedan u Arapovcu i drugi u Mirosaljcima.

Na taj način svaka kuća će dobiti vodu. Prema rečima predsednika Gradske opštine Lazarevac Bojana Stevića, paralelno će se raditi i projekat za izvođenje radova za 12 sela kao i priprema za bušenje tri nova bunara za centar grada.

image_pdfKreiraj PDF dokument

2 thoughts on “Raspisana Javna nabavka za radove na izgradnji vodovodne mreže u Arapovcu i Mirosaljcima

  • Projekat postoji…vec godinama…ali nema politicke volje za resavanje pitanja vode za mesta na obodu kopa polje B i polje D…Mirosaljci put za Strmovo ..Prkosavu katastrofa…unisteni od prolaska Kopovskih vozila prilikom ruca starog puta montaza Barosevac…4 meseca je sve islo preko Strmova…umesto da se asvaltira i prosiri vec postojeci put….radi se za potrebe kopa po periferiji put za licnu upotrebu Kolubarinih vozila…

    Reply
  • Zar nisu rezervoari i cevovod postavljani kada je Cipi bio predsednik opstine? Voda nikad nije potekla.Sada se naveliko radi i gasovod i u selima koja su ekspropisana.Strmovo nema put do sela a vi se bahatite sa poplocavanjem jednih istih ulica po stoti put.Na svakom cosku fontana a uvode se restrikcije vode.Ulice prepune šahti naizmenicno postavljenih…Čega god se dohvatite upropastite.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA