BeogradLazarevacSportVesti

Slavu Sveti Sava obeležio SRC “Kolubara“

U sportsko rekreativnom centru “Kolubara“ obeležena je slava Sveti Sava, četrnaestu godinu za redom u prisustvu zaposlenih, državnog sekretara u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojana Stevića, predsednika GO Lazarevac Bojana Sinđelića i opštinskog rukovodstva ova sportska ustanova je obeležila svoju slavu.

U spomen na lik i delo srpskog svetitelja iz dinastije Nemanjića, Svetog Savu u SRC ’’Kolubara’’ obavljena je ceremonija rezanja slavskog kolača. Pored zaposlenih prijatelja i saradnika ove sportske ustanove, slavi su prisustvovali i državni sekretar u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Bojan Stević i predstavnici opštinskog rukovodstva. Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić je tom prilikom čestitao praznik svim ustanovama koje na teritoriji naše opštine slave.

Vladimir Dragićević rukovodilac Sektora sportske i rekreativne aktivnosti  čestitajući slavu zaposlenima najavio je u ovoj godini realizaciju ključnih projekata.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Postoji jedan podatak, koji je jako bitan za Lazarevac a to je da dnevno kroz naše objekte prođe između 1000 i 1500 učesnika – dodao je Dragićević

I tokom ove slavske proslave istaknuto je da je cilj da SRC nastavi uspešan rad kao jedan od najboljih sportskih centara i reprezentativan sportski objekat naše opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA